Skip to main content Skip to search

Diensten

Essentiële vraag bij het maken van een financiële planning, is wat u wilt bereiken. Inkomenszekerheid onder alle omstandigheden? Of de ruimte om na uw pensioen langgekoesterde dromen te vervullen? Wij nemen de tijd om uw wensen met u door te spreken. Analyseren deze. En maken een concreet plan waarmee u uw doelstellingen kunt realiseren. Dat biedt rust en zekerheid.

PENSIOEN

Pensioenadvisering is een belangrijke peiler van De Boer Financial Consultancy. Wij werken rechtstreeks voor werkgevers; DGA’s, ondernemers en werknemers. Daarnaast ondersteunen wij zakelijke dienstverleners zoals accountants en advocaten en HRM- consultants bij de advisering van hun cliënten.

LEVENSPLANNING

Geïnspireerd en getraind door George Kinder bieden we met zijn methodiek inzicht in wat u daadwerkelijk beweegt en nastreeft. Dit inzicht stelt ons in staat een passend financieel plan voor u te maken. Daartoe brengen we eerst uw bestaande financiële voorzieningen in kaart.

INKOMENSPLANNING

Ons advies is gebaseerd op een persoonlijk financieel plan. Dit geeft inzicht in het bestaande, benodigde en gewenste inkomen en/of vermogen bij pensionering, arbeidsongeschiktheid, scheiding of overlijden.

HYPOTHEKEN

Om u de juiste hypotheek te kunnen aanbieden, werken we samen met diverse inkoop- organisaties. Daardoor bent u verzekerd van onafhankelijk advies én kunt u kiezen uit een groot aantal financiële dienstverleners. Zoals (inter)nationale banken, verzekeraars en vermogens- beheerders.