Skip to main content Skip to search

Over de Boer Consultancy

De Boer Financial Consultancy is gespecialiseerd in financiële planning voor ondernemers en vrije beroepsgroepen, met name advocaten. Daarnaast neemt advisering over collectief en individueel pensioen een belangrijke plaats in bij onze dagelijkse werkzaamheden.
We werken volledig zelfstandig en zijn niet gelieerd aan een organisatie of netwerk. Ondernemerschap en mensgericht handelen staan centraal bij al onze activiteiten. De Boer Financial Consultancy werd in 1994 opgericht door Nina de Boer.

Over Nina de Boer

De Boer Financial Consultancy wordt geleid door Nina de Boer. Na haar studie aan de Hogere Economisch School van Amsterdam startte zijn een eigen werving- en selectiebureau. Daarbij werkte zij onder meer voor het verzekeringswezen. Na 9 jaar commercieel succes koos zij voor een carrière als financieel adviseur in deze sector.
De Boer Financial Consultancy is opgericht in 1994 en sindsdien actief op het gebied van advisering op het gebied van pensioen- en hypotheek vraagstukken, inkomensplanning, lifeplanning en schadeverzekeringen.
De Boer Financial Consultancy beschikt over alle vereiste vergunningen en diploma’s om te adviseren,bemiddelen en te beheren. Het waarborgen van kwaliteit en kennis is een continu proces dat bij Nina de Boer hoog in het vaandel staat.

Wettelijk gezien

Binnen de verzekeringsbranche gelden strikte wettelijke regels. Wij beschikken over alle door de Autoriteit Financiële Markten verplichte vergunningen om actief te zijn op ons vakgebied (Wft register: 12002250).

De Wet op het financiële toezicht (Wft) stelt hoge eisen aan het kwaliteitsniveau van een adviseur. Het volgen van permanente educatie over wetswijzigingen en ontwikkelingen in de financiële branche is een wezenlijk onderdeel van onze strategie. We nemen regelmatig deel aan workshops en opleidingen om u gedegen advies te kunnen blijven garanderen.